Altijd al nieuwsgierig geweest naar lokale politiek? En wil jij je graag inzetten voor je idealen? Dit is je kans!

Het bestuur bestaat op dit moment uit vier personen: een voorzitter, een secretaris, een penningmeester en iemand om de campagneactiviteiten te coördineren.

Van drie bestuursleden loopt de termijn in februari af. We willen deze plekken graag invullen met GroenLinksers die zich actief in willen zetten op lokaal niveau. De posities van secretaris en penningmeester zijn vacant, maar we zoeken nadrukkelijk leden die niet alleen maar secretaris of penningmeester zijn, maar ook actief bestuurslid. Klik hier voor het volledige functieprofiel.

Je kunt je tot 6 januari aanmelden door een mail te sturen naar groenlinksoost@gmail.com. Wij zullen je  vervolgens uitnodigen voor een gesprek.

Wil je eerst wat meer informatie hebben? Dat is natuurlijk geen probleem! Ook dan kun je een mail sturen naar groenlinksoost@gmail.com, wij nemen dan contact met je op.

Uiteindelijk beslissen natuurlijk de leden. De aspirant bestuursleden worden op 13 februari door het bestuur voorgedragen aan de Algemene Ledenvergadering.