De digitale media manager is verantwoordelijk voor de online communicatie van GroenLinks Amsterdam oost. Je stelt de online strategie op en beheert de socialemediakanalen en website. Jij werkt aan de online uitstraling van GroenLinks en zorgt dat ons verhaal gehoord wordt. De komende maanden voeren we samen met de PvdA campagne voor de verkiezingen voor het Europees Parlement. Samen met de rest van het campagneteam ga je voor de beste uitslag ooit! 

WAT GA JE DOEN? 

  • Je onderhoudt de website van jouw lokale GroenLinks-afdeling, beheert de sociale media kanalen zoals Facebook, Instagram en X (Twitter) en doet de webcare.
  • Je denkt de online strategie uit en maakt een content planning.
  • Je traint en motiveert bestuur- en fractieleden om actief gebruik te maken van social media. 
  • Je produceert fantastische content.
  • Je werkt nauw samen met zowel de lokale afdeling als het Landelijk Bureau van GroenLinks en speelt een belangrijke rol in onze campagneorganisatie.

Meer informatie

Meer informatie over de vacature lees je op de landelijke site van GroenLinks. Daar kun je ook solliciteren. Wil je eerst meer weten over de lokale afdeling van GroenLinks in Amsterdam Oost? Neem dan contact op met het bestuur via groenlinksoost@gmail.com