Nevin wormenhotel Zeeburgereiland GFT bewoners
Portefeuillehouder duurzaamheid Nevin Özütok opent het wormenhotel op het Zeeburgereiland

GroenLinks wint in Oost, Nevin vertrekt naar Den Haag

Wauw, wat een uitslag!!!! Hiermee kunnen we hopelijk Nederland gaan veranderen! Het slechte nieuws is natuurlijk wel dat Nevin Özütok, Dagelijks Bestuurder namens GroenLinks, Oost gaat verlaten om landelijk haar goede werk voort te zetten. Als haar fractiegenoten feliciteren we Nevin van harte met haar zetel in de Tweede Kamer en wensen haar veel succes!

Nevin kan met een gerust hart vertrekken; mede dankzij haar ontving GroenLinks in stadsdeel Oost de meeste stemmen. Vergeleken met de Tweede Kamerverkiezingen van 2012 zijn we verviervoudigd! Wij zijn nu de grootste!

Rick Vermin, huidig fractievoorzitter, zal door de GroenLinks fractie worden voorgedragen om Nevin op te volgen als Dagelijks Bestuurder

Voor nu hartelijk dank voor het vertrouwen en vrijwilligers... volgend jaar zien we jullie graag terug voor de gemeenteraadsverkiezingen. Of eerder, bij een vergadering van het Algemeen Bestuur in het Stadsdeelkantoor, een ledenvergadering van de afdeling of een fractievergadering!

(De foto is genomen toen Nevin het wormenhotel opende op Zeeburgereiland, een van de bewonersinitiatieven die zij ondersteunde.)