Ik ben 46 jaar oud en geboren in Paramaribo. Ik sta als kandidaat op plek 11 in Amsterdam Oost.

Sinds 1993 woon ik in Nederland. Na onder andere in Zeist, Purmerend en de laatste 10 jaar in Slotervaart gewoond te hebben, ben ik sinds november 2013 inwoner van het stadsdeel Oost.

In het dagelijks leven ben ik werkzaam als Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige/Master Social Work bij de Spoedeisende Psychiatrie Amsterdam, (onderdeel van de fusie organisatie Arkin), locatie Amsterdam Oost, Zuidoost en Diemen. Vanuit mijn werkveld in de acute psychiatrie verricht ik vrijwel dagelijks huisbezoeken in het Stadsdeel Oost. Mede daardoor ben ik goed bekend met de sociale kaart van dit stadsdeel. In mijn vrije tijd verricht ik, sportjournalistieke activiteiten, en doe ik het beheer van de website  www.surinamsports.com, een sportwebsite, met bijzondere aandacht voor sociaalmaatschappelijke onderwerpen.

Vanuit mijn werkveld ervaar ik dat de sociaal zwakkeren in onze samenleving, sterk te lijden hebben onder de huidige economische crisis en de bezuinigingen die daaruit voortvloeien. Ik kom vrijwel dagelijks achter de voordeur van deze kwetsbare mensen en zie het leed welke zij ondergaan. Als lid van de bestuurscommissie wil ik een verbindende stem zijn naar de centrale stad, voor onder andere deze achtergestelde doelgroep, maar ook op onderwerpen die betrekking hebben op veiligheid, diversiteit en sport.