Mijn naam is Joël Marte, "Momenteel aan het ‘oriënteren’ om in ’t verschiet eventueel een studie te doen in de richting van Bestuurs- en Organisatiewetenschap. Met als passie onderzoek/onderzoeksjournalistiek met hierbij de focus op overheid & politiek."

De (Politiek) is belangrijk omdat wij in het diverse landschap van de politiek in de meest brede zin sinds jaar en dag de spil bruggenbouwer en vooral verbindende factor kunnen zijn, inzake ware macht & tegenmacht!. Natuurlijk mits wij dit door middel van een (rechte rug) opstaand tegen structurele systematische onrecht door de Staat (by any democratic means) duidelijk durven uit te dragen!! Zodoende is ‘t belangrijk dat wanneer het om ware gelijkwaardigheid en inclusiviteit gaat een stabiele basis en fundament te hebben om op te kunnen staan voor de rechten van alle (Nederlandse-Staatsburgers) ongeacht levenswijze.

Mijn passie is het werken met mensen (groepen en individuen) om samen tot resultaten te komen. Betrokkenheid is voor mij een belangrijk uitgangspunt! Niet handelend vanuit gezagsverhoudingen maar vanuit het opbouwen van natuurlijk contact. Ik geloof zeer in de kracht van diversiteit en eenheid.. Altijd werkend vanuit de eigen kracht, en elkaar van daaruit aanvullen om zo middels gezamenlijke groei in samenhang tot één mooi geheel te mogen komen.

Binnen het allermooiste stadsdeel van de mooiste stad van het land ons land onze stad genaamd (Mokum/Amsterdam)... Zijn dit zaken waar ik mij als onderdeel van het bestuur in ’t kader van het groter/gemeenschappelijk belang en in verband met de lange termijn groei/doelen van onze mooie partij dan ook hard voor wil gaan maken in samenhang, eenheid, met ons geweldige diverse (bestuursteam).

Joël stelt zich voor Afspelen op YouTube